Termes i condicions

DISPONIBILITAT DE PRODUCTES

Quan un article estigui temporalment sense disponibilitat, sempre s’indicarà a la fitxa del producte. Existeix la opció de rebre un avís quan  tornem a tenir-lo en stock.

 

ATENCIÓ AL CLIENT

Per aclarir qualsevol dubte o sol·licitar més informació sobre algun article, pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 977 794 836  de dilluns a dijous de 09.00h a 18.00h. i divendres de 8.00h a 15.00h. Estarem encantats de poder ajudar-lo.

Pot enviar-nos un email a info@espremedora.com o deixar-nos les seves dades omplint el formulari aquí i nosaltres ens posarem en contacte amb la major rapidesa possible.

 

TERMINIS D’ENTREGA

Productes no personalitzats:

Una vegada confirmat la comanda en un termini de 2 -5 dies tindrem la teva comanda llesta i preparat per lliurar-li-ho al servei de missatgeria, ells, en 24/72h t’ho lliuraran.

Productes personalitzats:

Els terminis de lliurament varien en funció del producte. Pots consultar els terminis de lliurament de cadascun en l’apartat “Terminis de lliurament” que trobaràs dins de cada producte.

Si pel que sigui se t’ha tirat el temps damunt i necessites la teva comanda abans del termini estipulat, posa’t en contacte amb nosaltres via mail info@espremedora.com o telèfon 977 794 836 i farem tot el que estigui a les nostres mans per ajudar-te.

 

FORMA DE PAGAMENT

Les formes de pagament acceptades per Espremedora són:

  1. Targeta de crèdit (TPV virtual)
  2. Transferència bancària: si tries aquesta opció, en confirmar la teva compra t’enviarem un correu amb la informació del compte en la qual hauràs de fer l’ingrés. És important que tinguis en compte que solament es començarà a produir la comanda una vegada hàgim rebut la confirmació de la transferència.

 

DESPESES D’ENVIAMENT

Enviaments dins de la Península a 4,90€ (IVA inclòs).

Enviaments a les Illess Balears 11,90€ (IVA inclòs).

*No es realitzen enviaments a les Illes Canaries.

El temps d’enviament una vegada estigui llest i lliurem la comanda al servei de missatgeria és de 24h/72h hores.

  • No es lliuraran comandes dissabtes ni diumenges.
  • Es podrà realitzar el seguiment on-line de la comanda des d’aquí.

S’estableixen les següents Condicions:

  1. Els enviaments es realitzen mitjançant servei de missatgeria.
  2. Les despeses d’enviament inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.
  3. S’entén com a enviament l’entrega dels articles al domicili o adreça especificada pel client durant el procés de realització de la comanda, limitant-se com a zones d’entrega les relacionades a dalt.
  4. És imprescindible un email i un número de contacte per poder enviar un preavís i facilitar l’entrega de la mercaderia.
  5. És important facilitar una adreça on algú pugui fer-se càrrec de la recollida (lloc de treball, familiar, establiment de confiança,…) ja que si, després de dos intents, el paquet no ha pogut ser entregat, és retornat a les nostres oficines i s’haurà d’abonar un nou enviament.

ANUL·LACIÓ O MODIFICACIÓ DE LA COMANDA

Productes personalitzats:

Si una vegada realitzada la compra (i sempre que el producte no estigui en procés de producció) veus que:

– Has posat alguna dada incorrecta

– T’has equivocat de model o de producte

– Vols cancel·lar la comanda

Escriu-nos immediatament a info@thisiskool.com o crida’ns al 936.921.310 indicant-nos el nombre de referència de la comanda així com el problema i farem tot el possible per ajudar-te. Recorda que solament es podrà cancel·lar o modificar si encara no està en procés de producció.

Productes no personalitzats:

Per notificar l’anul·lació o modificació d’una comanda caldrà enviar un mail a info@thisiskool.com. Si la comanda ja ha estat enviat aquest no podrà ser cancel·lat ni modificat.

 

DEVOLUCIONS

Pots consultar la nostra política de devolucions aquí.

 

IMPOSTOS

Els preus inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.

 

PREUS

Els productes es vendran al preu que s’indica, sent vigent el que s’indica en el moment de la confirmació de la comanda per part del client.

 

VALIDESA

THIS IS KOOL es reserva el dret a modificar preus, articles, ofertes i altres condicions comercials sense previ avís.

 

COPYRIGHT

Tots els productes, dissenys, il·lustracions, nom de la botiga i fotos de la botiga estan protegits per la llei de la propietat intel·lectual. Qualsevol mal ús pot ser perseguit legalment.

 

PROTECCIÓ DE DADES

La visita a aquesta web no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre sí mateix. En el caso de que proporcioni l’usuari alguna informació de caràcter personal, les dades recollides seran utilitzades amb la finalitat, en la forma i amb les limitacions i drets que recull l’article 9 de la Llei 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD); el reial decret 1720/2007, pel qual s’aprova el reglament de desenvolupament de la LOPD (RLOPD); i, si escau, a la llei 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI).

Les finalitats per les quals seran recollides les dades s’especificaran en el propi formulari de dades, incloent la gestió d’alta com a usuari, enviament d’informació comercial de futures campanyes, productes i/o serveis per correu postal o per medis electrònics, incloent SMS, així com la realització d’enquestes. Els usuaris que facilitin dades de caràcter personal, consenten inequívocament la incorporació de les seves dades en un fitxer del qual Espremedora Comunicació Visual S.L. en serà responsable, així como del tractament informatitzat o no de les mateixes.

Òbviament, l’usuari podrà en tot moment anul·lar aquesta autorització, comunicant el seu rebuig per correu electrònic a la següent direcció: info@espremedora.com.

Li demanem que llegeixi amb atenció els diferents textos legals abans de proporcionar cap dada de caràcter personal a Espremedora Comunicació Visual S.L.

 

24 d'octubre de 2017