Retolació i gran format

Oferim solucions integrals a les necessitats de producció i instal·lació de publicitat gran format: publicitat exterior, impressió digital, lones publicitàries, pancartes, rètols, lluminosos, retolació de vehicles, lletres corporatives, cartelleria, decoració de comerços, fires, esdeveniments i estands, muntatges publicitaris, displays i expositors publicitaris.

SERVEIS DE RETOLACIÓ

Retolació de vehicles

Publicitat mòbil amb el teu vehicle. Fes que la gent et miri vagis on vagis. Retolacions amb vinil imprès (plastificat o no) o en vinil de tall. Disposem d’una gran varietat de materials per poder oferir el material més adequat per al seu projecte.

Aparadors

Decorem la cara més visible del teu negoci perquè tothom et miri. Creativitat i realització personalitzada perquè la imatge estigui vinculada a la teva marca.

Interiors i exteriors

Cartelleria i retolacions per interiors i exteriors a petit i gran format, rígids o flexibles, troquelats o rectes…

Fires, stands, exposicions, congressos,...

Ambientem espais, muntem escenaris, congressos, convencions i exposicions. Desenvolupem projectes personalitzats amb les últimes innovacions en materials i productes.

Roll-ups i banderes

Dissenyem i imprimim banners per roll-up’s personalitzats i l’entreguem amb una bossa de transport perquè portis la teva comunicació d’empresa a qualsevol lloc amb absoluta comoditat.

Rètols

Fabriquem i col·loquem rètols i lletres corporatives de qualsevol material, mida i qualitat (Alumini, acer mate o polit, metacrilat, pvc, dm…) ja siguin lluminosos o no, retroil·luminats, amb llum directe i/o indirecte, per interior i exterior.

Vinils decoratius

Vinils decoratius personalitzats, d’impressió o de tall i de qualsevol temàtica.

Vinils especials

Podem oferir una àmplia gamma de vinils especials per poder portar a terme qualsevol creativitat (vinil pissarra troquelat amb qualsevol forma, vinil imantat, plastificat veleda, lona per a hules, adhesius per parets que imiten l’antic paper pintat, vinils reflectants…)
9 de maig de 2017