636 434 724 Plaça Carles Roig, 5 Cambrils, TGNA

Disseny web

Web corporativa

Disseny i programació web a mida per tot tipus de negoci, projecte o empresa que vulgui tindre una presència a internet i cercadors a nivell informatiu. Contingut autoadministrable responsive i amb bona usabilitat. Realitzem un posicionament natural i l'alta a les eines de SEO i màrketing web de Google. Segons els requeriments de cada projecte desenvolupem webs estàtiques amb HTML5, CSS3 i js o utilitzem algun CMS per la gestió del contingut com Wordpress, Drupal o Joomla.

Web comercial

Aquest tipus de web conté una programació i usabilitat enfocada al mercat al que va destinat i dirigeix a l'usuari als apartats més comercials i dedicats al producte de cada negoci o empresa. Per tant l'estudi previ del mercat i client hauran de ser el més exhaustius posibles per poder desenvolupar un lloc web on l'objectiu principal sigui la venta o contacte directe. Aquest tipus de web el desenvolupem amb un CMS com Wordpress o Drupal, modificant els plugins i les plantilles de manera única per assolir l'objectiu de cada projecte.

Tenda Online

Gran part dels recursos economics i de temps que es dediquen a una web recau en la repercusió en venta directa i el feedback amb els clients potencials, per aixó, a Espremedora t'orientem i ajudem a desenvolupar la teva tenda online de forma professional i compromesa. Malgrat l'entorn digital no requereix d'un lloc fisic on tindre la tenda i exposar el producte, l'implicació que requereix una botiga online és exactament la mateixa que una botiga fisica, aquesta, creiem que és l'única forma de tindre éxit en l'àmbit ecommerce. A Espremedora desenvoluparem el teu sistema de ventes online amb diferents CMS com Wordpress, Prestashop o Magento, segons les teves necesitats i quantitat de producte. Primer parlarem, estudiarem el teu cas, la teva competència i quan tinguem les dades adïents començarem a desenvolupar la teva botiga oline com a complement o únic mercat del teu negoci. Vols que parlem?