Notícies

Disseny web 2 masos, Guardamar i Les Francines de Cambrils

Capçalera disseny web de Guardamar

Projecte de desenvolupament i disseny web visual, elegant i impactant per 3 marques amb relació entre elles: 2masos, Guardamar i Les Francines.

El client 2masos que té com a subempreses de producció agrària, olives, taronjes i mandarines, respectivament, ens va donar el projecte del disseny web per cadascuna de les àrees de venta de les diferents marques, peró amb una relació implicita entre elles.

Ens vam ficar a la feina i ha sigut un projecte web que ens a encantat realitzar, vam començar a instal·lar i configurar els WordPress de cadascuna de les webs i primer vam començar a dissenyar el web de Guardamar, amb una plantilla inicial de comerç electrònic senzilla i que permetia prou configuracions i adaptacions del disseny que buscavem.

Voliem que la marca tingués l’aspecte de terra, concepte i elegància que un producte Gourmet com el que fan es mereixia, així que un pas important era reflexar la vida de gent que es dedica a la terra i tot el procés que implica el conreu de un producte ecològic.

Una vegada vam estar satisfets amb el resultat i l’estructura de la pàgina web vam continuar treballant amb Les Francines, l’empresa dedicada al conreu de cítrics Premium. En aquest cas l’importància de l’imatge era més evident encara, ja que la quantitat de productes era molt baixa, 4 productes, i un disseny web enfocat a ecommerce no tenia sentit. Per aquest motiu ens vam centrar en una capçalera impactant visualment i que definiria la resta del disseny i maquetació web.

La capçalera és un video editat, inserit amb etiqueta html5 i igualant els colors del menú i la resta de la pàgina web queda perfectament integrat;

Una vegada vam tindre el disseny web de la capçalera vam poder desenvolupar la resta del disseny amb l’estructura de ‘grid’ que haviem maquetat per Guardamar, on dispossavem les imatges amb el text i missatge corresponent. Per Les Francines no vam voler incorporar el grayscale a les imatges peró si la transició de zoom.

3 webs amb una maquetació i disseny web semblants i cadascuna amb la seva pesonalitat

Ara calia desenvolupar i dissenyar la web principal de 2masos, l’empresa pare de Guardamar i Les Francines. Mantindriem la mateixa estructura ja feta per Guardamar i també vam utilitzar el mateix plguin de diapositives adaptable i flexible de Master Slider, un plugin per generar sliders que ens agrada molt per la seva flexibilitat i l’opció de fullwidth.

La web de 2masos anava prenent forma i només calia triar la linia gràfica d’imatges, colors i text.

En aquest cas vam decidir que les imatges incloguessin aspectes humans amb un toc ‘antic’, un toc rural, voliem que gràficament la web trasmetés la sensació del pas del temps i la vida dedicada a la terra:

Slider de la capçalera per a el disseny web de 2masos.cat

Pot veure els nostres serveis de disseny web aquí o ficar-se en contacte amb nosaltres per rebre més informació.